Марија Аврамовић и Сем Твајдејл, 1989/1988; Жан-Мари Априју, 1986; Триша Бага, 1985; Давиде Балула, 1978; Сесилија Бенголеа, 1979; Вил Бенедикт, 1978; Џејмс Брајдл, 1980; Дора Будор, 1984; Нико Вашелари, 1976; Џордан Волфсон, 1980; Сипријен Гајар, 1980; Ненад Гајић, 1982; Алекс Да Корте, 1980; Никола Дее, 1983; Џереми Делер, 1966; Сајмон Дени, 1982; DIS (Лорин Бојл, Соломон Чејс, Марко Росо, Дејвид Торо), 2010; Александра Домановић, 1981; Давид Дуар, 1983; Сесил Б. Еванс, 1983; Камиј Енро, 1978; Маргерит Имо, 1986; Invernomuto, 2003; Алекс Израел, 1982; Елејн Камерон-Вир, 1985; Мелике Кара, 1985; Надежда Кирћански ,1992; Џош Клајн, 1979; Клаудија Конт, 1983; Мат Копсон, 1992; Оливер Ларић, 1981; Марк Леки, 1964; Хана Ливи, 1991; Хана Милетић, 1982; Ебеко Муслимова, 1984; Катја Новицкова, 1984; Прешес Окојомон, 1993; Вонг Пинг, 1984; Соња Радаковић, 1989; Џон Рафман, 1981; Анри Сала, 1974; Аугустас Серапинас, 1990; Игор Симић, 1988; Маријана Симнет, 1986; Гуан Сјао, 1983; Емили Меj Смит, 1979; Колин Снеп и Мауро Хертиг, 1982/1989; Данијел Стигман Мањране, 1977; Дајмонд Стингли, 1990; Јена Сутела, 1983; Нора Турато, 1991; Сања Ћопић, 1992; Вук Ћосић, 1966; Вук Ћук, 1987; Пјер Уиг, 1962; Цао Феј, 1978; Клара Хознедлова, 1990; Дејвид Хорвиц, 1974; Макс Хупер Шнајдер, 1982; Тан Хусеин Кларк, 1981; Ијан Ченг, 1984; Бојан Шарчевић, 1974.