Фото: Miljana Vuković (ArtElle)

Appointed, 2018

инаугурациони фотографски портрет, дигитална штампа, ед. 10

фризура, фотографија, постпродукција: Данило Матаруга

шминка: Брана Костић

костим: Оливера Лекић

продукција: Културни центар Београда

копродукција: G12HUB